SARANTIS POLSKA S.A.

A SARANTIS POLSKA céget 2000-ben alapították. A vállalat tevékenységi köre magában foglalja a saját kozmetikumok és háztartási termékek, valamint nemzetközi fogyasztó vállalatok márkáinak forgalmazását, képviseleti szerződések keretében.

2010-ben a SARANTIS CSOPORT felvásárolta a lengyel KOLASTYNA céget. A KOLASTYNA termékválasztéka arc- és testápoló kozmetikumokat, valamint napvédő szereket tartalmaz.

A vállalat márkaválasztékában szerepelnek az STR8, C-THRU, ELODE és KOLASTYNA saját kozmetikumok, és a JAN NIEZBEDNY, GROSIK és FINO saját háztartási termékek, valamint a forgalmazott NAIR, SPINBRUSH, PEARL DROPS, ARKO, ARM&HAMMMER és DYLON tömegpiaci márkák, és a LA PRAIRIE és RIHANNA márkák.

A vállalat tevékenysége többek között a fentiekben említett márkák és a vállalat által gyártott saját márkás termékek gyártását, gyári eladását, raktározását és terjesztését foglalja magába a nagyobb európai kiskereskedelmi cégek számára.

A SARANTIS POLSKA export részlege felel a következő országok felé irányuló export tevékenységért és értékesítésért: Litvánia, Lettország, Észtország, Oroszország, Belarusz Köztársaság, Ukrajna, Azerbajdzsán és Kazahsztán.